Berichtenpagina

2021 Helaas geen Pups

Beste mensen.

Wij krijgen veel vragen en verzoeken over te verwachten puppy’s. Door omstandigheden kunnen wij voorlopig niet aan deze verzoeken voldoen.

Helaas heeft het dan ook geen meerwaarde om op dit moment telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Wij vragen u dan ook af te wachten tot wij u weer goed nieuws kunnen brengen. Houd onze pagina in de gaten. Daar zullen wij direct het goede nieuws weer melden wanneer wij zelf meer weten.

Verder zullen wij onze foto’s regelmatig vernieuwen of aanvullen natuurlijk.

Jack en Maria

2021 Stamboom geplaatst van “Monica”

Beste bezoeker. Zoals eerder vermeld is onze hondenfamilie uitgebreid met een Duitse Staande Draadhaar.

Deze, bestemd voor de jacht, zal mogelijk ook in de toekomst (kunnen) zorgen voor een mooi nageslacht. Ze is zeer welkom geheten door de rest van onze honden, zoals jullie kunnen vermoeden, onze Golden Retriever familie.

De originele en een aangepaste stamboom is geplaatst.

2020 Site aangepast

Beste bezoeker.

We hebben onze site aangepast met de gegevens van dit moment. Helaas moest ook de site “In Memoriam” aangepast worden, maar daar staat tegenover dat bij “Onze Honden” foto’s zijn geplaatst van “Jaimy vd Huisvennen” (roepnaam “Sterre”) en een door ons aangeschafte pup “Monica”. Monica is een Duitse Staander Hond.

Graag zien we uw reacties.

Jack en Maria

2020 “Even bijpraten”

Beste mensen.

Het is al weer wat langere tijd geleden dat we jullie op de hoogte hebben gebracht van eventuele nieuwe informatie. Dat ligt niet aan ons, maar aan het feit dat we op dit moment weinig tot geen informatie voor jullie hebben.

Wel gaan we binnenkort een nieuwe pup ophalen. Geen Golden Retriever. Het is een Duitse Staander en heeft de naam “Monica”. Deze pup is als nieuwe aanwinst vanwege het feit dat onze Tanja, de Duitse Staand hond, is overleden. Jullie gaan het vernemen binnenkort.

Jack en Maria

2019 Gezonde Pups geboren. Helaas tijdelijk extern ondergebracht.

Op 24 maart 2019 is Fay via keizersnede bevallen van 6 gezonde pups. Het zijn 5 teefjes en een reutje. Wij willen u tot ons groot verdriet mededelen dat Fay door omstandigheden in de nacht van 25 op 26 maart 2019 is overleden. Het doet ons veel pijn dat dit onze nog jonge , leuke en actieve hond van bijna 26 maanden oud, moest overkomen.

Fijne ondersteuning, hulp en tijdelijke opvang.

Door vele reacties na onze oproep en delen van onze oproep en bovenstaand bericht door vele lieve en betrokken mensen, is er een zeer goed contact tot stand gekomen. De pups zijn “opgevangen door een andere hond” en zitten tijdelijk voor de voeding, opvoeding en socialisatie op een zeer goed ander adres.

Voor verdere informatie, indien nodig, kunt u contact met ons op nemen.

2018 Onze geheel vernieuwde Website

Op 1 februari 2018 is onze vernieuwde website de lucht in gegaan.

We hebben ons best gedaan om zo veel mogelijk missers te voorkomen en u van volledige informatie te voorzien.
Wij denken dat dit gelukt is.
Mocht u toch iets tegen komen dat niet klopt, laat het ons dan per mail weten.
Wilt u iets kwijt wat u wilt delen, meldt het dan via ons Gastenboek. U bent daar van harte welkom.

Veel plezier bij het bezoek.

Jack en Maria.