Berichtenpagina

2020 “Even bijpraten”

Beste mensen.

Het is al weer wat langere tijd geleden dat we jullie op de hoogte hebben gebracht van eventuele nieuwe informatie. Dat ligt niet aan ons, maar aan het feit dat we op dit moment weinig tot geen informatie voor jullie hebben.

Wel gaan we binnenkort een nieuwe pup ophalen. Geen Golden Retriever. Het is een Duitse Staander en heeft de naam “Monica”. Deze pup is als nieuwe aanwinst vanwege het feit dat onze Tanja, de Duitse Staand hond, is overleden. Jullie gaan het vernemen binnenkort.

Jack en Maria

2019 Gezonde Pups geboren. Helaas tijdelijk extern ondergebracht.

Op 24 maart 2019 is Fay via keizersnede bevallen van 6 gezonde pups. Het zijn 5 teefjes en een reutje. Wij willen u tot ons groot verdriet mededelen dat Fay door omstandigheden in de nacht van 25 op 26 maart 2019 is overleden. Het doet ons veel pijn dat dit onze nog jonge , leuke en actieve hond van bijna 26 maanden oud, moest overkomen.

Fijne ondersteuning, hulp en tijdelijke opvang.

Door vele reacties na onze oproep en delen van onze oproep en bovenstaand bericht door vele lieve en betrokken mensen, is er een zeer goed contact tot stand gekomen. De pups zijn “opgevangen door een andere hond” en zitten tijdelijk voor de voeding, opvoeding en socialisatie op een zeer goed ander adres.

Voor verdere informatie, indien nodig, kunt u contact met ons op nemen.

2018 Onze geheel vernieuwde Website

Op 1 februari 2018 is onze nieuwe website de lucht in gegaan.

We hebben ons best gedaan om zo veel mogelijk missers te voorkomen en u van volledige informatie te voorzien.
Wij denken dat dit gelukt is.
Mocht u toch iets tegen komen dat niet klopt, laat het ons dan per mail weten.
Wilt u iets kwijt wat u wilt delen, meldt het dan via ons Gastenboek. U bent daar van harte welkom.

Veel plezier bij het bezoek.

Jack en Maria.